BAKKER BART ALKMAAR EUROPABOULEVARD

BAKKER BART ALKMAAR EUROPABOULEVARD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 111 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Alkmaar Europaboulevard. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 14:56 Ze hebben alles opgewarmd maar daar heb ik niet om gevraagd. 2 kaasbroodjes waren plat. De rest smaakte gewoon normaal. Niet veel keuze online en je kan geen broodjes bestellen zoals crossiant ect los. Aardige bezorger.
21 jul 2022 om 16:04 Duurde meer dan een uur voordat het werd bezorgd en het was niet meer warm
14 jul 2022 om 19:10 Echt een dikke pluim! Hun eigen bezorgsite werkte niet waar je meer opties hebt. Toen ik via thuisbezorgd vroeg of ik een andere optie kon krijgen dat niet in het menu stond, was dat geen probleem. Echt top & heerlijk!!
4 jun 2022 om 15:01 Een goede en snelle bezorging. Broodje carpaccio en mozarella panini waren erg lekker!
27 mei 2022 om 14:46 Lekker broodje gehaktbal gegeten mocht wel meer saus van mij maar voor de rest lekker
24 mei 2022 om 12:27 Super lekker en snelle bezorging + leuke bezorger
17 mei 2022 om 15:07 Broodje was slap, sla was warm, gehaktbal smaakte niet lekker..
15 mrt 2022 om 16:50 Geen verse jus d’orange gekregen terwijl er staat dat het vers geperst is. Boter op broodje terwijl er nergens vermeld staat dat er boter op broodje zit. Krentenbol droog niet te eten. Teleurgesteld alles
25 feb 2022 om 12:18 Broodjes waaren goed aleen jammer dat het drinken er niet bij zat dus daar gaat 5 euro
21 feb 2022 om 13:13 Super snel ondanks het weer en zelfs een super goede, handgeschreven tip er bij gedaan. Super lief!
17 feb 2022 om 15:06 Heerlijke broodjes! Wel wat prijzig en er zat sla op, maar zag dit niet bij de beschrijving. Dan had ik het eraf gelaten, maar verder wel erg lekker. Vooral het broodje zalm was erg lekker
1 feb 2022 om 14:35 2+ uur gewacht op een paar broodjes.