BAKKER BART ALKMAAR EUROPABOULEVARD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Alkmaar Europaboulevard. Meer weten? Ontdek meer

9 nov 2022 om 15:41 meerdere keren bij jullie besteld alleen blijf ik maar ui op mn broodje krijgen voor de rest heel lekker
9 nov 2022 om 14:11 Broodje was koud en zeker niet de prijs waard
19 okt 2022 om 15:46 Hij belde aan bij het verkeerde huis
26 sep 2022 om 15:55 Lekker
25 sep 2022 om 9:59 Heerlijk geluncht. Kwam sneller dan de tijd die ze aangaven
23 sep 2022 om 13:29 Lekker
22 sep 2022 om 19:30 De bezorging was een uur i.p.v. 40 minuten. De hoeveelheid beleg was op de baguette echt onder de maat! Het was een mager handje met kip (smaak was prima) en een paar komkommerschijfjes. Zeker voor het geld wat je ervoor betaalt onder de maat!
8 sep 2022 om 15:38 Bestelling was bij de buren afgeleverd, dan kan je lang wachten..
20 aug 2022 om 14:43 Eten was er snel, maar alles had weinig smaak. Kaas uien broodje smaakte naar vet. Panini gehakt en saucijsenbroodje hadden haast geen smaak. Kaas in tosti was rubberig. Verse jus was weinig maar goed.
6 aug 2022 om 14:56 Ze hebben alles opgewarmd maar daar heb ik niet om gevraagd. 2 kaasbroodjes waren plat. De rest smaakte gewoon normaal. Niet veel keuze online en je kan geen broodjes bestellen zoals crossiant ect los. Aardige bezorger.
21 jul 2022 om 16:04 Duurde meer dan een uur voordat het werd bezorgd en het was niet meer warm
14 jul 2022 om 19:10 Echt een dikke pluim! Hun eigen bezorgsite werkte niet waar je meer opties hebt. Toen ik via thuisbezorgd vroeg of ik een andere optie kon krijgen dat niet in het menu stond, was dat geen probleem. Echt top & heerlijk!!